Αποθέωσε τον Άλβαρεζ ο Πεπ: «Έχει μεγάλες δυνατότητες, σίγουρα θα μας βοηθήσει»

Αποθέωσε τον Άλβαρεζ ο Πεπ: «Έχει μεγάλες δυνατότητες, σίγουρα θα μας βοηθήσει»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι έπλεξε το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «πολιτών» Χούλιαν Άλβαρεζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε δικό της την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον ποδοσφαρικό πλανήτη. Ο λόγος για τον 22χρονο Αργεντίνο επιθετικό Χούλιαν Άλβαρεζ.

Η Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 22 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον φορ της Ρίβερ Πλείτ σε μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον.

Ο νεαρός θα παραμείνει δανεικός στην Ρίβερ προτού πάρει το αεροπλάνο για την Αγγλία. Ο Αλβαρες σκόραρε 18 γκολ, για να βοηθήσει τη Ρίβερ Πλέιτ να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος Αργεντινής τον Νοέμβριο. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του πέρυσι και ήταν μέλος της ομάδας της Αργεντινής που κέρδισε το Copa America.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Αργεντίνο μετά το νικηφόρο αγώνα επί της Φούλαμ για το Κύπελλο Αγγλίας, με τον Καταλανό να πλέκει το εγκώμιο του νεαρού.

«Ο Χούλιαν είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσα αρκετό καιρό και πιστεύω πως έχει μεγάλες δυνατότητες», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είναι επιθετικός με μεγάλη αίσθηση του γκολ και σίγουρα θα μας βοηθήσει από τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ