Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Μετά τον αποκλεισμό σοκ στο FA Cup από τη Μίντλεσμπρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Μπέρνλι στο «Turf Moor» και βρέθηκε εκτός τετράδας στην Premier League.

Από κάζο σε κάζο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μετά τον αποκλεισμό μέσα στο σπίτι της από την Μίντλεσμπρο η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ κόλλησε στο 1-1 με την ουραγό Μπέρνλι στο «Turf Moor» και έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 8′ οι «κόκκινοι διάβολοι» άγγιξαν το γκολ με τον Ράσφορντ και το βρήκαν τέσσερα λεπτά με κεφαλιά του Βαράν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 18′ όμως η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από ωραία συνεργασία ο Σο γύρισε στο πέναλτι για τον Πογκμπά που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 21′ ο Μπράουνχιλ πέτυχε αυτογκόλ, αλλά ούτε αυτό το γκολ μέτρησε καθώς δόθηκε φάουλ νωρίτερα στη φάση και στο 33′ ο Πόουπ νίκησε από κοντά τον Καβάνι, με τον τερματοφύλακα της Μπέρνλι να σώζει την ομάδα του σε ακόμη δύο περιπτώσεις, σε ευκαιρίες των Μπρούνο και Ράσφορντ στο τέλος του ημιχρόνου.

Κι αφού δεν έγινε το 0-2, ήρθε το 1-1 στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Βέγκχορστ έβγαλε πανέμορφα στον Ροντρίγκες που με ωραία κίνηση πλάσαρε τον Ντε Χέα για το 1-1 στο 47′. Λίγο έλειψε μάλιστα να γίνει και η ανατροπή στο 52′, αλλά ο Ντε Χέα έβγαλε το σουτ του Βέγκχορστ ο οποίος είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 61′, αλλά αστόχησε.

Η Γιουνάιτεντ πίεσε στα τελευταία λεπτά, είχε δύο καλές ευκαιρίες με ισάριθμες κεφαλιές του Κριστιάνο κι άλλη μία στις καθυστερήσεις με τον Μαγκουάιρ, αλλά γκολ δεν βρήκε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μπέρνλι: Πόουπ, Πίτερς, Μι, Ταρκόβσκι, Ρόμπερτς, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκες (88’ Μπαρνς), Βέγκχορστ, Κορνέ (69’ Λένον), ΜακΝίλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Νταλότ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (81’ Λίνγκαρντ), Μπρούνο Φερνάντες Καβάνι (68’ Ρονάλντο), Ράσφορντ (85’ Ελάνγκα), Σάντσο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ