Γκουαρντιόλα: «Εκνευρίζομαι γιατί… δεν με κάλεσαν»

Γκουαρντιόλα: «Εκνευρίζομαι γιατί… δεν με κάλεσαν»

Εσωτερικά θα λυθεί το θέμα που έχει προκύψει στην Μάντσεστερ Σίτι με το ξενύχτι των Γκρίλις, Γουόκερ και Μαχρέζ, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της ομάδας του (9/2, 21:45) κόντρα στην Μπρέντφορντ ο Πεπ Γκουρντιόλα,ρωτήθηκε για το βίντεο που διέρρευσε στα social media και έδειχνε τους ποδοσφαιριστές του Τζακ Γκρίλις, Κάιλ Γουόκερ και Ριγιάντ Μαχρέζ σε βραδινή τους έξοδο.

Μάλιστα ο Καταλανός προπονητής έδωσε μια απάντηση που δεν περίμενε κανείς λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει εκνευριστεί γιατί οι παίκτες του δεν κάλεσαν να βγει μαζί τους. Πάντως όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως το θέμα που που προέκυψε θα λυθεί εσωτερικά και αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμα στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα: 

«Είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν με κάλεσαν και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

«Το βίντεο δεν δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Έφαγαν μαζί, όλοι ήταν νηφάλιοι και πέρασαν καλά ως συμπαίκτες και μαζί τους ήταν και κάποια μέλη του τεχνικού τιμ.

Οι παίκτες ξέρουν πως ρίσκαραν με την έξοδο γιατί πλέον υπάρχουν τα πάντα στα social media, αλλά όλοι τους συμπεριφέρθηκαν τέλεια. Θα τιμωρηθούν, βέβαια, με πρόστιμο αλλά γιατί… δεν με κάλεσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ