Ρότζερς: «Για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε και τους κατάλληλους παίκτες»

Ρότζερς: «Για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε και τους κατάλληλους παίκτες»

Ο Μπρένταν Ρότζερς με αφορμή την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιούρι Τίλεμανς τόνισε πως αν η Λέστερ θέλει να διεκδικήσει τους στόχους της πρέπει να έχει τους κατάλληλους παίκτες.

Η διοίκηση της Λέστερ ελπίζει πως το επόμενο διάστημα θα υπογράψει ο Γιούρι Τίλεμανς το νέο συμβόλαιο του, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, στηρίζει τα αγωνιστικά σχέδια πάνω του και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 24χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, όμως, απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, καθώς έχει προτάσεις από Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς θέλει να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα.

Ο Ρότζερς από την πλευρά του ξέρει πως δύσκολα θα μπορέσει να μείνει ο Τίλεμανς, αλλά έστειλε μήνυμα στη διοίκηση πως το καλοκαίρι η ομάδα θα χρειαστεί σημαντικές μεταγραφές:

«Ο Γιούρι είναι ο ηγέτης της ομάδας και κάνουμε τα πάντα για να τον πείσουμε. Καταλαβαίνω όμως τη φιλοδοξία του να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα και δεν μπορώ να τον εμποδίσω να ονειρεύεται να παίξει σε ομάδα που έχει κερδίσει το Champions League» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε για τη νέα σεζόν:

«Το καλοκαίρι πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης με τον Τίλεμανς. Πρέπει να γίνουν κινήσεις και επενδύσεις ώστε η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου. Αν θέλουμε να είμαστε φιλόδοξοι, πρέπει να έχουμε και τους κατάλληλους παίκτες για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ