Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε μια συνεργασία με την Tezos, που εδρεύει στην Ελβετία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε για πρώτη φορά στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και του blockchain* με μια συνεργασία με την Tezos, η οποία εδρεύει στην Ελβετία και θα έχει το λογότυπό της στις εμφανίσεις προπόνησης της ανδρικής και γυναικείας ομάδας.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει αρκετές νέες εμπειρίες οπαδών, που βασίζονται στο blockchain της Tezos. Η Tezos έχει επίσης δεσμευτεί να υποστηρίξει το «Manchester United Foundation» με συνεχείς δωρεές κρυπτονομισμάτων στο tez, το εγγενές νόμισμα του blockchain Tezos.

Η Βικτόρια Τίμπσον, διευθύνουσα σύμβουλος Συμμαχιών και Συνεργασιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: «Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική συνεργασία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή μας ευθυγραμμίζει με ένα από τα πιο προηγμένα, αξιόπιστα και βιώσιμα blockchain σε έναν τομέα τεχνολογίας που υπόσχεται να φέρει πραγματική επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο όλοι, συμπεριλαμβανομένου του συλλόγου και των φιλάθλων μας, μπορούν να αλληλοεπιδράσουν».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον blockchain, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι ενεργειακά αποδοτική, περιορίζει τις εκπομπές άνθρακα και μειώνει το κόστος, σύμφωνα με τις ευρύτερες προσπάθειες του συλλόγου για την προώθηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας», συνέχισε.

Το blockchain Tezos επιτρέπει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές ψηφιακές αλληλεπιδράσεις χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσων και υπερασπίζεται τα οικολογικά του διαπιστευτήρια ως πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τους ανταγωνιστές του. Το blockchain είναι επίσης σε θέση να εξελίσσεται γρήγορα με τακτικές ενημερώσεις που σχεδιάζονται και εγκρίνονται από την παγκόσμια κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών του.

Ο Έντουαρντ Άντλαρντ, επικεφαλής Υιοθεσίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Tezos Ecosystem, δήλωσε: «Η Tezos θα επιτρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χρησιμοποιεί blockchain και Web3 για να μεταμορφώσει τη δέσμευση θαυμαστών, παικτών, ομάδων και συνεργατών».

Για να προσθέσει: «Η απόφαση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου στον κόσμο να επιλέξει την Tezos ως blockchain της επιλογής της αποτελεί περαιτέρω επικύρωση ότι ο προσεγμένος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την ισχυρή ασφάλεια, και την καινοτομία από την κοινότητα είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν το επόμενο κύμα υιοθέτησης στη νέα ψηφιακή επανάσταση».

* Σύστημα στο οποίο διατηρείται ένα αρχείο συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε bitcoin ή σε άλλο κρυπτονόμισμα σε πολλούς υπολογιστές, που είναι συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο peer-to-peer.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ