Το RSPCA διαψεύδει ότι ο Ζούμα θα θα παρακολουθήσει μαθήματα για την καλή μεταχείριση των ζώων

Το RSPCA διαψεύδει ότι ο Ζούμα θα θα παρακολουθήσει μαθήματα για την καλή μεταχείριση των ζώων

Το RSPCA διέψευσε τον Ντέιβιντε Μόγες, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κουρτ Ζουμά θα παρακολουθήσει μαθήματα για την καλή μεταχείριση των ζώων.

Ο Κουρτ Ζούμα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που τον έδειχνε να κακοποιεί και κακομεταχειρίζεται την γάτα του.

Ο Γάλλος μπορεί να μη τιμωρήθηκε από τις αγγλικές αρχές, ωστόσο έχεσε την χορηγική συμφωνία με την Αdidas και η Γουέστ Χαμ του επέβαλε το υψηλότερο δυνατό πρόστιμο, το οποίο αγγίζει τις 250.000 λίρες.

Παρόλα αυτά, ο αγγλικός σύλλογος τον υπολογίζει κανονικά, με τον Ντέιβιντ Μόγες μάλιστα να αποκαλύπτει πως θα δεχθεί βοήθεια και θα παρακολουθήσει μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς προς τα ζώα, τα οποία προσέφερε το RSPCA (ίδρυμα στην Αγγλία που προάγει την καλή διαβίωση των ζώων).zo

Την είδηση ωστόσο, διέψευσε το εν λόγω ίδρυμα, που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και προάγει την καλή διαβίωση των ζώων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (12/2) ένας εκπρόσωπος του RSPA ξεκαθάρισε ότι: «δεν έχουν γίνει σχέδια για την ανάληψη μαθημάτων καλής μεταχείρισης των ζώων. Το RSPCA δεν έχει προσφέρει (μαθήματα), ούτε έλαβε κάποια δωρεά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ