Πιρές: «Ο Βενγκέρ μου έστειλε ιδιωτικό τζετ για να μην υπογράψω στη Ρεάλ»

Πιρές: «Ο Βενγκέρ μου έστειλε ιδιωτικό τζετ για να μην υπογράψω στη Ρεάλ»

Ο Ρομπέρ Πιρές προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Βενγκέρ του έστειλε ιδιωτικό τζετ για να υπογράψει στην Άρσεναλ και να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκεται για έναν από τα μεγαλύτερα αστέρια, που φόρεσαν την φάνελα της Άρσεναλ. Ήταν ένας από τους ηγέτες των ««Invincible Gunners» τη σεζόν 2003-2004, μια σεζόν η οποία στο τέλος της βρήκε τους κανονιέρηδες πρωταθλητές και μάλιστα αήττητους.

Ο λόγος για τον Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος αν και γνώρισε δόξες με την φανέλα της Άρσεναλ, παραδέχθηκε πως μικρός ήταν οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998, σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe» αποκάλυψε ότι βρέθηκε ένα βήμα από το να υπογράψει στους «μερένγκες». Οταν όμως ο Αρσέν Βενγκέρ πληροφορήθηκε για τις εξελίξεις τότε έστειλε ένα ιδιωτικό τζετ για να τον παραλάβει και να τον μεταβιβάσει στα γραφεία της Άρσεναλ.

«Το 2000 ήμουν τυχερός που με ήθελαν Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Άρσεναλ. Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για εμένα. Όλοι μου έλεγαν ότι ήμουν τρελός αν δεν υπέγραφα στην Ρεάλ. Μου είχε βγάλει ακόμη και τη φωτογραφία με τη φανέλα της. Ωστόσο, ο Αρσέν με πήρε τηλέφωνο και ανέτρεψε τα σχέδιά μου. Μου έστειλε ιδιωτικό τζετ, πέρασα ιατρικές εξετάσεις και τελικά υπέγραψα στην Άρσεναλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο 48χρονος πλέον Ρομπέρ Πιρές στη συνέντευξή του στο γαλλικό Μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ