Γκουαρντιόλα για Στέρλινγκ: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνει, ο σύλλογος αποφασίζει»

Γκουαρντιόλα για Στέρλινγκ: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνει, ο σύλλογος αποφασίζει»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ ρωτήθηκε για το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ στους «πολίτες» με τον Καταλανό να τονίζει πως η τελική απόφαση ανήκει στον σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, με τους «πολίτες» να φέυγουν με την νίκη από το «Κάροου Ρόουντ» με το επιβλητικό 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τον Άγγλο επιθετικό να σημειώνει χατ τρικ, αφήνοντας για ακόμη μια φορά ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Ωστόσο μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του 27χρονου εξτρέμ στους πρωταθλητές Αγγλίας, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναφερόμενος στον έμπειρο άσο και στο μέλλον του στους «Πολίτες», ο Γκουαρντιόλα, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ο σύλλογος αποφασίζει. Εγώ δίνω την γνώμη μου, αλλά φυσικά ο σύλλογος είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση πάντα».

Ο 27χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Σίτι έως τον Ιούνιο του 2023, αλλά μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές, δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για ανανέωση. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη θέλουν να εκμεταλευτούν μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η διοίκηση της οποίας είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Στέρλινγκ.

Την φετινή σεζόν ο Στέρλινγκ έχει καταγράψει με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι 30 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ έχοντας «σερβίρει» και τέσσερις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ