Ρούντιγκερ: «Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι δική μου η απόφαση»

Ρούντιγκερ: «Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι δική μου η απόφαση»

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μίλησε για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται με την Τσέλσι και τόνισε πως θέλει να μείνει στους μπλε.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, μολονότι είναι βασική επιλογή του Τόμας Τούχελ για την άμυνα των «μπλε», αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισαν τον Ιανουάριο την Τσέλσι και επιμένουν για τον 27χρονο Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρούντιγκερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Τούχελ την ομάδα είναι βασικός, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, έχει ζητήσει εβδομαδιαίες αποδοχές στις 370 χιλιάδες ευρώ, αλλά η διοίκηση του προσφέρει 240 χιλιάδες.

Με δηλώσεις του στο «Athletic», ο Γερμανός αμυντικός πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση:
«Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, πάντοτε αυτό λέω. Νομίζω φαίνεται η χαρά μου και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι. Όμως, άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ