Το παιδί-θαύμα της Βραζιλίας έβαλε στο μάτι ο Πεπ για τη Σίτι

Το παιδί-θαύμα της Βραζιλίας έβαλε στο μάτι ο Πεπ για τη Σίτι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου εξτρέμ, Σάβιο, από την Ατλέτικο Μινέιρο, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

H Μάντσεστερ Σίτι έχει ως στόχο της ενίσχυση του ρόστερ της άλλα όχι μόνο για το παρόν και για το μέλλον και για αυτό έχει εστιάσει στην περίπτωση του 17χρονου εξτρέμ από την Ατλέτικο Μινέιρο, Σάβιο που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής.

Ο 17χρονος έχει ξεχωρίσει για την τεχνική του από νεαρή ηλικία και σύμφωνα με αγγλικά και βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι πολίτες αφυπνίστηκαν από το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές για την απόκτηση του από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Σύμφωνα τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν ήδη έρθει σε οριστική συμφωνία με την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον 17χρονο εξτρέμ, Σάβιο, έναντι 6.5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αφού στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.

Είναι πολύ πιθανό ο Σάβιο να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την Μάντσεστερ Σίτι και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός, έτσι ώστε να βρει άμεσα χρόνο συμμετοχής ως βασικός. Πιθανότερος προορισμός του, είναι η Αϊντχόφεν και το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο Σάβιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2020, τριετούς διάρκειας με την Ατλέτικο Μινέιρο, με τους Βραζιλιάνους μάλιστα να έχουν βάλει και ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ