Μάντσεστερ Γιουναίτεντ – Μπράιτον 2-0: Ο Κριστιάνο κρατάει ζωντανή την Γιουνάιτεντ (vid)

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ – Μπράιτον 2-0: Ο Κριστιάνο κρατάει ζωντανή την Γιουνάιτεντ (vid)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και τον Μπρούνο Φερνάντες να βάζει το κερασάκι στη τούρτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Επιτέλους… νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με «δράστες» τους δύο Πορτογάλους  Ρονάλντο(5ο’) και Φερνάντες(97′) οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να γευτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης έπειτα από σχεδόν ένα μήνα.

Επιστροφή στα γκολ για τον Ρονάλτο μετά από έξι ματς, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για την Γιουνάιτεντ, η οποία παρέμεινε ζωντάνη για την 4αδας. Με δέκα παίκτες για περισσότερα από 30 λεπτά αγωνιζόταν η Μπραίτον λόγω αποβολής του Ντάνκ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στην 4η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 43 βαθμούς, στην 9η με 33 οι φιλοξενούμενοι.

H Γιουνάιτεντ ξεκίνησε «μουδιασμένα» για ακόμη μια αναμέτρηση με το πρώτο μέρος να κυλά για την ομάδα του Ράφλ Ράγνγκνικ με αρκετό άγχος, και μηδέν δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι. Ο Νταβίντ Ντε Χέα δήλωσε για ακόμη μια φορά «παρών», λέγοντας όχι στον Μόντερ σε κλασική ευκαιρία στο 5ο λεπτό.

Με το καλημέρα της επανάληψης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε «φρένο» στην επιθετική του δυστοκία, και με υπέροχη προσωπική ενέργεια στο 51′ κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού την Γιουνάιτεντ.

Η αποβολή του Ντονκ τρία λεπτά αργότερα, έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένουν ένα διαδικαστικό βράδυ, όμως το ματς παρέμεινε περίπλοκο ως το τέλος.

Σε δύο περιπτώσεις ο Κριστιάνο δεν κλείδωσε το ματς (66’, 75’) και το άγχος επέστρεψε. Ο Μόντερ σημάδεψε το δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής (78’), ενώ η είσοδος στον αγώνα του Ντάνι Γουέλμπεκ που είχε εξτρά κίνητρο στο παλιό του σπίτι ξύπνησε… περίεργες σκέψεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν, κάτι που εκμεταλεύτηκε ο Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος έκανε το 2-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ