Ξεκάθαρος ο Ράνγκνικ: «Αρχηγός της Γιουνάιτεντ είναι και θα παραμείνει ο Μαγκουάιρ

Ξεκάθαρος ο Ράνγκνικ: «Αρχηγός της Γιουνάιτεντ είναι και θα παραμείνει ο Μαγκουάιρ

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αφαιρεί το περιβραχιόνιο της Γιουνάιτεντ από τον Μαγκουάιρ και να το δίνει στον Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε ο Ράφλ Ράνγκνικ.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι και το ιδανικό το τελευταίο διάστημα. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τα συνεχής αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και το κοουτσάρισμα του Ράφλ Ράνγκνικ, το οποίο έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό σε αρκετούς ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διάβολων», με πρώτο και καλύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ήδη τεταμένο κλίμα, ήρθε να δυναμιτήσει και η «Daily Mail» η οποία με δημοσίευμα της τονίζει, πως ο Γερμανός τεχνικός στην προσπάθεια του να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ, θέλει να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Χάρι Μαγκουάιρ και να το δώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» πήρε θέση για όσα γράφτηκαν και ξεκαθάρισε πως ο 28χρονος διεθνής Άγγλος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν παίκτη για αλλαγή αρχηγού. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα αυτό στην ομάδα. Εγώ αποφασίζω ποιος είναι αρχηγός. Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι και θα παραμείνει αρχηγός μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράνγκνικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ