Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Κέιν (pic)

Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Κέιν (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρωταγωνιστή της νίκης της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας την μέσα στο «Έτιχαντ» (2-3), με τον Χάρι Κέιν να… παγώνει τους «πολίτες» στις καθυστερήσεις.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για δύο λόγους. Αρχικά, επειδή ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στην έδρα της Σίτι μετά το περασμένο καλοκαίρι, όπου οι «πολίτες» προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, ο βασικός λόγος δεν ήταν αυτός, αλλά το γεγονός πως βρήκε δις δίχτυα στο ματς, με το ένα από τα δύο γκολ του να έρχεται στις καθυστερήσεις και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως άπαντες ξέρουν την κλάση του.

«Όλοι ξέρουν πως ενδιαφερθήκαμε για τον Κέιν αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος τα γκολ που έβαλε απόψε για να δει την ποιότητά του. Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ