Τετράμηνη φυλάκιση σε οπαδό της Λέστερ για επίθεση σε παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ

Τετράμηνη φυλάκιση σε οπαδό της Λέστερ για επίθεση σε παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών καταδικάστηκε ο οπαδός της Λέστερ, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» και γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές της Nότιγχαμ.

Ακριβά «πλήρωσε» οπαδός της Λέστερ την επίθεσή του σε τρεις ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ Φόρεστ στη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Και αυτό γιατί δικαστήριο του Νότιγχαμ τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, ενώ του απαγορεύθηκε να παρακολουθεί δια ζώσης ποδοσφαιρικούς αγώνες για δέκα χρόνια!

Ο 19χρονος Κάμερον Τόνερ έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο του «Σίτι Γκράουντ» και επιτέθηκε σε παίκτες της Φόρεστ, οι οποίοι πανηγύριζαν το τρίτο γκολ τους στη νίκη-έκπληξη επί της (σ.σ. κατόχου του τροπαίου) Λέστερ με 4-1 στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Τόνερ δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον του, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι είχε πιει πριν από το παιχνίδι και πρόσθεσε πως ήταν «μια αποφασισμένη επίθεση» στους παίκτες των «κόκκινων». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ είχε καταδικάσει το συμβάν και επέβαλε δια βίου αποκλεισμό στον Τόνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ