Έρικσεν για την επιστροφή του: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος»

Έρικσεν για την επιστροφή του: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για την επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα της Μπρέντφορντ και εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίζεται και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο.

Η στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο «Parken Stadium» θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των φιλάθλων.

Ωστόσο, πέρασαν αισίως 259 μερόνυχτα από εκείνο το φριχτό απόγευμα της δεύτερης μόλις ημέρας του Euro 2020. Και μέσα σε μια περίοδο που έχει στερέψει από ευχάριστες ειδήσεις, η επιστροφή του σπουδαίου Δανού χαφ στη δράση με τη φανέλα της Μπρέντφορντ έσκασε σαν μια μικρή «αχτίδα» φωτός κι αναμφίβολα κέντρισε όλα τα βλέμματα στο Νησί. Τι κι αν οι Μέλισσες ηττήθηκαν με 2-0 από τη Νιούκαστλ;

Στο τέλος της ημέρας, ο 30χρονος σταρ είναι ο μεγάλος νικητής και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα ευτυχίας που γεννήθηκαν από την επάνοδό του στο χορτάρι. Ο Έρικσεν πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 52′, αγωνίστηκε για 38 λεπτά και στο φινάλε του ματς δήλωσε:

«Αν εξαιρέσεις το αποτέλεσμα, είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Το να έχω βιώσει όσα βίωσα και να επιστρέφω είναι τρομερό συναίσθημα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα από την αρχή. Η Μπρέντφορντ με φροντίζει πολύ. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

«Όλοι είναι εδώ. Η οικογένειά μου, οι γονείς μου, τα παιδιά μου, η πεθερά μου και κάποιοι γιατροί που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα. Όσα έκαναν για μένα είναι ακόμη πιο δύσκολα από ό,τι πέρασα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ