Γιουνάιτεντ: Άρχισε τις διαδικασίες για εύρεση νέου προπονητή

Γιουνάιτεντ: Άρχισε τις διαδικασίες για εύρεση νέου προπονητή

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την εύρεση νέου προπονητή, όπως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τζον Μέρτοου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον έχει αρχίσει εντατικά την αναζήτηση για την εύρεση νέου τεχνικού για τον πάγκο της ομάδας που θα αναλάβει την ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον αθλητικό διευθυντή των «κόκκινων διαβόλων», Τζον Μέρτοου.

Μέχρι τώρα η ομάδα του Μάντσεστερ πορευόταν προσωρινά με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο τους, από όταν αποχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μίλησε στο «The Athletic» και ανακοίνωσε επίσημα πως η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση ενός νέου, μόνιμου προπονητή που θα αναλάβει αυτό το καλοκαίρι με στόχο να μας επαναφέρει στη διεκδίκηση για εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζον Μέρτοου: 

«Στην Πρέμιερ Λιγκ, είδαμε καλύτερα αποτελέσματα από τον προσωρινό τεχνικό μας Ραλφ Ράνγκνικ, μετά από ένα σερί την περίοδο Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που είχε αποχωρήσει από τον πάγκο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Γνωρίζουμε ότι η συνέπεια είναι το κλειδί, καθώς προσπαθούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν. Θέλω, ωστόσο, να επαναλάβω ωστόσο ότι αυτός δεν είναι ο απώτερος στόχος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο σύλλογο στοχεύουμε όλοι σε τρόπαια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ