«Σκάει» επίσημη πρόταση στον Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι – Στο πλευρό του Βις ο Αμερικανός Τοντ Μπέλι

«Σκάει» επίσημη πρόταση στον Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι – Στο πλευρό του Βις ο Αμερικανός Τοντ Μπέλι

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Ελβετός μεγιστάνας Χάνσγιοργκ Βις ετοιμάζει την επίσημη πρόταση του στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την αγορά της Τσέλσι, έχοντας στο πλάι του και τον Αμερικανό Τοντ Μπέλι ο οποίος είχε ενδιαφερθεί και το 2019!

Όλα φαίνεται πως παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους. Οι πιέσεις της αγγλικής κυβέρνησης οδηγούν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στην οριστική του αποχώρηση από την Τσέλσι, έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια στην ομάδα.

Από χθες το βράδυ, έγινε γνωστό πως ο Ελβετός μεγιστάνας, Χάνσγιοργκ Βις σκέφτεται να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην ελβετική εφημερίδα «Blick».

«Ο Αμπράμοβιτς προσπαθεί αυτήν την στιγμή να πουλήσει όλες τις βίλες του στην Αγγλία. Θέλει επίσης να απαλλαγεί από την Τσέλσι, άμεσα. Εγώ, μαζί με άλλα τρία άτομα, έλαβα μια πρόταση την Τρίτη να αγοράσω την Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς», δήλωσε ο 86χρονος Ελβετός μεγιστάνας.

Σύμφωνα ωστόσο με νέο δημοσίευμα της Telegraph, ο Ελβετός δεν χάνει χρόνο και σκοπεύει να κάνει επίσημο το ενδιαφέρον του. Και όχι μόνος του, αλλά με τον επίσης δισεκατομμυριούχο, Τοντ Μπέλι. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των Dodgers, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες μπέιζμπολ των ΗΠΑ με έδρα το Λος Άντζελες, έχοντας υπάρξει και στο παρελθόν επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Guggenheim Partners.

Μάλιστα, ο Μπέλι είχε ενδιαφερθεί επισήμως και το 2019 με μία πρόταση ύψους 2 δις. ευρώ, ωστόσο τότε ο Αμπράμοβιτς είχε απορρίψει την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος πλέον γνωρίζει πως η πώληση του κλαμπ είναι αναπόφευκτη για τον ίδιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ