Στέιβλι: «Είχαμε ενδιαφερθεί για την Τσέλσι, άδικο αυτό που έκαναν στον Αμπράμοβιτς»

Στέιβλι: «Είχαμε ενδιαφερθεί για την Τσέλσι, άδικο αυτό που έκαναν στον Αμπράμοβιτς»

Η Αμάντα Στέιβλι, μίλησε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει προς την Τσέλσι το fund που απέκτησε τη Νιούκαστλ, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την Τσέλσι και την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την ομάδα, μίλησε η Αμάντα Στέιβλι, στέλεχος της νέας διοίκησης της Νιουκάστλ και μέτοχος (10%) του συλλόγου.

Αρχικά τόνισε πως το επενδυτικό fund που απέκτησε το φθινόπωρο τις «καρακάξες» είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τους «μπλε» του Λονδίνου, ενώ επισήμανε ότι αυτό που έχει γίνει με τον Αμπράμοβιτς δεν είναι δίκαιο για τον Ρώσο επιχειρηματία.

Οι δηλώσεις της Αμάντα Στέιβλι:

«Πριν προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις με τη Νιουκάστλ, είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και την Τσέλσι, έναν πραγματικά υπέροχο σύλλογο. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο το να παίρνουν έτσι την ομάδα από τον Αμπράμοβιτς.

Πάντα θα υπάρχουν γεωπολιτικές συγκρούσεις και αντικρουόμενα πολιτικά συμφέροντα, όμως αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τους ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών συλλόγων λόγω της σχέσης που ίσως έχουν με το ένα ή το άλλο καθεστώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ