Μπερνάρντο Σίλβα: «Για αυτό ήθελα να φύγω από τη Σίτι το καλοκαίρι»

Μπερνάρντο Σίλβα: «Για αυτό ήθελα να φύγω από τη Σίτι το καλοκαίρι»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μίλησε για τη Μάντσεστερ Σίτι και την παραμονή του στον σύλλογο, εξηγώντας γιατί ήθελε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι.

Τον λόγο για τον οποίο ήθελε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των πολιτών σε συνέντευξη στην αγγλική «Times» τόνισε ότι ο λόγος ήταν πως δεν ήταν χαρούμενος στη ζωή του και ένιωθε μοναξιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρντο Σίλβα:

«Ένιωθα μοναξιά εκείνη την περίοδο στην Αγγλία και δεν ήμουν χαρούμενος με τη ζωή μου. Όταν δεν είσαι χαρούμενος, δεν μπορείς να κάνει τη δουλειά σου σωστά. Σωματικά ήμουν μια χαρά, αλλά αν δεν κάνεις τη δουλειά σου με χαμόγελο, δεν την κάνεις τόσο καλά».

«Έπρεπε να μιλήσω με τον σύλλογο επειδή δεν ήμουν χαρούμενος με τη ζωή μου εδώ και ήθελα να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Το ότι ήθελα να φύγω, δεν είχε να κάνει με την σχέση μου με τον σύλλογο. Αγαπώ την Μάντσεστερ Σίτι. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Τελικά, έμεινα και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την ομάδα όσο βρίσκομαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ