Δεν… υπάρχει ο Άρνολντ: Αδιανόητο ρεκόρ!

Δεν… υπάρχει ο Άρνολντ: Αδιανόητο ρεκόρ!

Απίθανα πράγματα από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ! Σπάει όλα τα ρεκόρ.

Από τα πόδια του προήλθε άλλη μια εφετινή νίκη της Λίβερπουλ. Με… σερβιτόρο τον συνήθη ύποπτο, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και σκόρερ τον Σαντιό Μανέ, οι Reds έκαμψαν την αντίσταση της Γουέστ Χαμ και παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο μπακ της αρμάδας του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να γράφει ιστορία. Τα στατιστικά του προκαλούν… ζάλη και αποδεικνύουν πως είναι ο κορυφαίος δεξιός οπισθοφύλακας.

Κόντρα στα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες, ο 23χρονος παίκτης κατέγραψε την 11η εφετινή του ασίστ στην Premier League και 16η συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Τρομακτικός αριθμός που δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ποιότητά του.

Ο Άρνολντ βρίσκεται στα καλύτερά του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλλει η Λίβερπουλ στις εφετινές διοργανώσεις. Ο 23χρονος παίκτης παίζει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του Κλοπ, με τα χαρακτηριστικά του να φέρνουν περισσότερο σε… εξτρέμ. Με την τελική πάσα που είχε στο αποψινό ματς, ο άσος των Reds κατέρριψε και το δικό του προσωπικό ρεκόρ μέσα στη σεζόν.

Στην εφετινή Premier League, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι ο κορυφαίος… σερβιτόρος, με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και τους Τζάροντ Μπόουεν να τον ακολουθούν κατά πόδας (10).

Παράλληλα, ο μπακ των Reds βρίσκεται κοντά στο να γράψει ιστορία και σε μια άλλη ιδιαίτερη κατηγορία. Στη μέχρι τώρα περιπέτειά του στην Premier League, ο Άρνολντ μετράει 44 ασίστ σε 153 αναμετρήσεις. Ο Άντι Ρόμπερτσον έχει 48 σε 209 ματς, με τον Λέιτον Μπεινς να είναι ο κορυφαίος αμυντικός σε αυτόν τον τομέα. Ο παλαίμαχος μπακ της Εβερτον κατέγραψε 53 τελικές πάσες σε 420 αγώνες, με τους δυο οπισθοφύλακες της Λίβερπουλ να βρίσκονται στο… κατώφλι του.

Χαρά και ευλογία για έναν προπονητή να διαθέτει στο ρόστερ του έναν φουλ μπακ σαν τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο 23χρονος κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ