Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: «Άλμα» τετράδας με… μπαλάρα για την Άρσεναλ

Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: «Άλμα» τετράδας με… μπαλάρα για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα ήταν απολαυστική απέναντι στη Γουότφορντ, επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στην τετράδα, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μάλιστα έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα!

Μία Άρσεναλ σκέτη απόλαυση στο Vicarage Road! Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έδωσε μία φοβερή παράσταση στο αγγλικό κοινό και επικράτησε άνετα με 3-2 της Γουότφορντ εκτός έδρας, φτάνοντας σε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη.

Ένα «τρίποντο» που μπορεί να αποδειχθεί και καταλυτικό στο τέλος της σεζόν, καθώς η Άρσεναλ πήρε θέση και… τυπικά στην τετράδα, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αυτή τη στιγμή έχει τρία ματς περισσότερα, ενώ σε λίγη ώρα αγωνίζεται στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Στο +1 από τους «κόκκινους διαβόλους» οι «κανονιέρηδες», στο +3 από Γουέστ Χαμ η οποία έχει τρία ματς περισσότερα και στο +6 από την Τότεναμ που έχει ακριβώς τα ίδια παιχνίδια αυτή τη στιγμή!

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα στο 5ο λεπτό, όταν οι Όντεγκαρντ και Σακά συνεργάστηκαν άψογα, με τον Νορβηγό να κάνει ένα εκπληκτικό τελείωμα για το 1-0.

Η Γουότφορντ ωστόσο απάντησε πέντε λεπτά αργότερα και ισοφάρισε με ένα τρομερό ανάποδο «ψαλίδι» του Χερνάντες! Η ομάδα του Αρτέτα ωστόσο πήρε και πάλι το προβάδισμα, όταν ο Σακά έκανε το 2-1 στο 30ο λεπτό με ένα τρομερό πλασέ, αφού πρώτα συνδυάστηκε με τον Λακαζέτ, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ ενός «καυτού» πρώτου ημιχρόνου!

Η Άρσεναλ βρήκε και στο δεύτερο ημίχρονο νωρίς γκολ, με τον Μαρτινέλι να κάνει το 3-1 στο 52ο λεπτό, μετά από δεύτερη ασίστ του Λακαζέτ. Το γκολ του Σισοκό στο 89′ που έκανε και το 3-2 πρόσθεσε άγχος στον Αρτέτα και στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο η Άρσεναλ πήρε τη νίκη και έφυγε με το διπλό από το Vicarage Road.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Κάθκαρτ, Φεμένια, Καμαρά, Σαμίρ, Σισοκό, Λουζά (64’ Καγιεμπέ), Κλέβερλι (90’ Καλού), Ντένις, Ερνάντες, Πέδρο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τίρνεϊ, Σέντρικ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τζάκα, Παρτέι, Όντεγκααρντ 990’ Χόλντινγκ), Σακά, Μαρτινέλι (73’ Πεπέ), Λακαζέτ (80’ Ενκετιά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ