Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1: «Έβαψε» ξανά «μπλε» το Μάντσεστερ και… ξέφυγε στο +6 η Σίτι!

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1: «Έβαψε» ξανά «μπλε» το Μάντσεστερ και… ξέφυγε στο +6 η Σίτι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε (2 γκολ και 1 ασίστ) η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» και... έστειλε ξανά στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ, έχοντας ωστόσο και έναν αγώνα περισσότερο.

Αφεντικό στην πόλη. Και πάλι! Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Σίτι ήταν επιβλητική απέναντι στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν άφησε κανένα περιθώριο, επικρατώντας με 4-1 για την 28η αγωνιστική της Premier Legaue.

Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να… κόβει και να ράβει οι «πολίτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ και έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη με την οποία… έστειλαν τη διαφορά από τη 2η Λίβερπουλ και πάλι στους 6 βαθμούς, έχοντας ωστόσο και ένα ματς περισσότερο από τους «κόκκινους».

On fire ο Βέλγος σταρ, σκόραρε δύο φορές, «σέρβιρε» και μία στον Μαχρέζ ο οποίος βρήκε επίσης δύο φορές δίχτυα απέναντι στον Ντάβιντ Ντε Χέα. Γκολ και ο Σάντσο, ο οποίος «εκτέλεσε» την παλιά του ομάδα, χωρίς ωστόσο να δίνει κάτι στη νυν…

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Γκρίλις άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα, αυτός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε τον Ντε Μπρόινε στην περιοχή και εκείνος έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Γιουνάιτεντ βρήκε ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σάντσο έκανε φοβερή προσωπική ενέργεια και πλάσαρε άψογα στο 22ο λεπτό για το 1-1, το οποίο ωστόσο έμεινε για μόλις έξι λεπτά καθώς στο 28′ ο Ντε Μπρόινε σκόραρε ξανά και έκανε το 2-1!

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Γιουνάιτεντ. Ο Μαχρέζ σκόραρε με ένα εκπληκτικό σουτ στο 68ο λεπτό και έκανε το 3-1, βάζοντας ουσιαστικά τέλος και στο παιχνίδι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Αλγερινός στο 90′.

ΣΙΤΙΈντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ρόδρι, ΝτεΜπρόινε (80’ Γκιντογκάν), ΜπερνάρντοΣίλβα, Μαχρέζ, Φόντεν, Γκρίλις

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Φερνάντες, Πογκμπά (64’ Λίνγκαρντ), Σάντσο, Ελάνγκα  (64’ Ράσφορντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ