Κόντε : «Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Κέιν»

Κόντε : «Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Κέιν»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χάρι Κέιν, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως οι παίκτες της Τσέλσι θα συναντήσουν μεγάλη δυσκολία, αν τελικά αγωνιστεί η Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν στη σύνθεσή της στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι μπλε υποδέχονται τους Σπερς στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή, με τους δεύτερους στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τους πρώτους. Πάντως, η Τότεναμ δεν έχει φύγει ποτέ νικήτρια από τη συγκεκριμένη έδρα από τον Φεβρουάριο του 1990.

Όσο για τον Κέιν, έχασε τα φιλικά της Αγγλίας με την Ολλανδία και την Ιταλία λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χάρι Κέιν, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

«Κατά τη γνώμη μου, μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Όταν μία ομάδα έχει έναν παίκτη που σκοράρει κάθε χρόνο 30 φορές, είναι φυσικό να της λείπει όταν δεν τον έχει στη διάθεσή της», σχολίασε ο τεχνικός της Τσέλσι.

«Η Τότεναμ παίζει καλό ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο έντασης. Επίσης, στο παρελθόν έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και χωρίς τον Κέιν», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ