Γουίλιαμς για τη viral στιγμή με τον Έρισκεν: «Ένιωσα ότι χρειαζόταν μια αγκαλια»

Γουίλιαμς για τη viral στιγμή με τον Έρισκεν: «Ένιωσα ότι χρειαζόταν μια αγκαλια»

Ο Μπράντον Γουίλιαμς μίλησε για το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρισκεν το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα του Σαββατοκύριακου. Στην αναμέτρηση Νόριτς – Μπρέντφορντ στο ματς που ο Κρίστιαν Έρικσεναγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός μετά τη σοκαριστική περιπέτεια με την υγεία του που τον κράτησε εκτός δράσης για οκτώ μήνες και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό αξιοσημειώτο  της αναμέτρησης, καθώς στο 38΄ εκτιλύχθηκε ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Μπράντον Γουίλιαμς και Κρίστιαν Έρικσεν.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός μπακ της ομάδας των Γιαννούλη – Τζόλη τράβηξε από την φανέλα τον Δανό μέσο τον «κατεδάφισε» στο έδαφος και στη συνέχεια φάνηκε πως είχε όρεξη για… καυγά.

Ωστόσο σε κλάσματα δευτερολέπτου αντιλήφθηκε ποιόν είχε απέναντι του και αμέσως τον πήρε αγκαλιά, προς έκπληξη του Έρισκεν αλλά και όλων όσω παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.

Λίγες ημέρες μετά ο Γουίλιαμς μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό  και εξήγησε ότι η αγκαλιά ήταν… ενστικτώδης, αφού όπως δήλωσε αισθάνθηκε ότι ο Έρικσεντη χρειαζόταν στην επιστροφή του μετά από μία τέτοια δοκιμασία.

«Ήταν ξεχωριστό για εκείνον που επέστρεψε στο γήπεδο. Και το να είμαι μέρος σε αυτό ήταν το κάτι άλλο. Ένιωσα ότι χρειαζόταν μια αγκαλιά»

Ήταν απλά ένστικτο. Τον πέρασα, με τράβηξε, ήμουν στην επίθεση και ήμουν πολύ θυμωμένος για αυτό. Πήγα να τον πιάσω, αλλά γνώριζα τι έχει περάσει, είναι υπέροχο αυτό που έχει καταφέρει και που είναι και πάλι εδώ, στο γήπεδο. 

Είναι κάτι που κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βιώσει, είναι υπέροχο που επέστρεψε κι επειδή είναι κορυφαίος παίκτης πιστεύω ότι σύντομα θα επανέλθει στα γνωστά στάνταρ του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ