Μπόρις Τζόνσον για Αμπράμοβιτς: «Δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλή καταφύγια για όσους υποστήριξαν την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία»

Μπόρις Τζόνσον για Αμπράμοβιτς: «Δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλή καταφύγια για όσους υποστήριξαν την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία»

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εξαπέλυσε τα πυρά προς επτά Ρώσους ολιγάρχες που τάχθηκαν υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Πριν λίγες ημέρες ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μέσω γραπτής του δήλωσης έκανε γνωστό, πως βάζει στο «σφυρί» την ομάδα που υπηρέτησε μια 20ετια και αγάπησε όσο τίποτα Τσέλσι.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» ήρθε αντιμέτωπος με κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση η οποία μπλόκαρε παντελώς την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ρώσου μεγιστάνα.

Οι στενές του σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έδωσαν άλλη επιλογή στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, από το να του επιβάλει κυρώσεις οι οποίες μπορεί να έχουν βαθύ αντίκτυπο στους μπλε.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ονόματα των επτά Ρώσων ολιγαρχών που υποστήριξαν την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη της χώρας στον ουκρανικό λαό.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλή καταφύγια για όσους υποστήριξαν την άγρια επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία. Οι σημερινές κυρώσεις είναι το τελευταίο βήμα στην ακλόνητη υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου στον ουκρανικό λαό», αναφέρει η σχετική δημοσίευση του Μπόρις Τζόνσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ