«Απάντησε» στις κυρώσεις με διπλό στο Carrow Road η Τσέλσι (1-3) – Πάρτι για Σα και Ποντένσε (4-0)

«Απάντησε» στις κυρώσεις με διπλό στο Carrow Road η Τσέλσι (1-3) – Πάρτι για Σα και Ποντένσε (4-0)

Με τις κυρώσεις της κυβέρνησης να δημιουργούν... σύννεφα προβληματισμού πάνω από τη μπλε μεριά του Λονδίνου, η Τσέλσι εμφανίστηκε ανεπηρέαστη, κάνοντας το καθήκον της στο Carrow Road (1-3). Περίπατος για τη Γουλβς των Σα και Ποντένσε (σκόρερ του τρίτου τέρματος) κόντρα στη Γουότφορντ (4-0).

Την καλύτερη… απάντηση στις κυρώσεις της κυβέρνησης της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε η Τσέλσι. Η αρμάδα του Τόμας Τούχελ έδειξε στο Carrow Road πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, επικρατώντας εύκολα της Νόριτς (1-3).

Οι «μπλε» εμφανίστηκαν ανεπηρέαστοι από τα όσα σοκαριστικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, φτάνοντας σε ακόμη ένα τρίποντο.

Με το διπλό στο Carrow Road, οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν τους 56 πόντους και βρίσκονται στο -7 από την 2η Λίβερπουλ.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ του Τσαλομπά. Στο 14΄, η Τσέλσι έκανε δύο τα τέρματά της.  Ο Χάβερτς βρήκε τον Μάουντ  και αυτός, αφού απέφυγε τον Καμπάκ, έγραψε με σουτ του 0-2.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 67′ για χέρι του Τσαλομπά, με τον Πούκι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει.

Στο 90ο λεπτό, η ομάδα του Τούχελ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με τον Χάβερτς να γράφει το 1-3.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Τσίμερμαν (46’Ρούπ), Καμπάκ, Ουίλιαμς, Νόρμαν (46’Ρασίτσα), Λι Μελού, ΜακΛίν, Σάρτζεντ (83’Ρόουβ), Πούκι

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλομπά, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (85’Καντέ), Ζορζίνιο, Σαούλ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ (85’Λουκάκου).

ΓΟΥΛΒΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: 4-0

Πάρτι για τη Γουλβς στο Μολινό. Με τους Σα και Ποντένσε (σκόρερ του τρίτου τέρματος) στο αρχικό σχήμα, οι λύκοι… κατασπάραξαν τη Γουότφορντ.

Η Γουλβς ανέβηκε στους 43 πόντους και φουλάρει για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι «Λύκοι» άνοιξαν το σκορ στο 13’΄με κοντινό πλασέ του Χιμένες και έκαναν το 2-0 στο 18′.

Στο 21’ανέλαβε δράση ο Ποντένσε. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φόστερ, γράφοντας το 3-0.  Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Νέβες με ωραίο πλασέ.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κόαντι, Μπολί, Σάις, Γιόνι (80’Τσικίνιο), Μουτίνιο, Αΐτ Νουρί, Νέβες, Ποντένσε, Χουάνγκ (60’Νέτο), Χιμένες (69’Φάμπιο Σίλβα)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Φεμένια (30’Καμπασελέ), Σαμίρ, Κάθκαρτ, Καμαρά, Σισοκό, Λουζά, Κλέβερλι (72’Ετέμπο), Κούτσο Ερνάντες, Ντένις, Κινγκ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

  • Σαουθάμπτον-Νιουκαστλ 1-2
  • Λιντς-Αστον Βίλα 0-3

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ