«Καθάρισε» ξανά για την Τσέλσι ο Χάβερτς (1-0) – «Τρίποντο» παραμονής στο 90′ για τη Λιντς (2-1)

«Καθάρισε» ξανά για την Τσέλσι ο Χάβερτς (1-0) – «Τρίποντο» παραμονής στο 90′ για τη Λιντς (2-1)

Με ένα... μαγικό γκολ του Κάι Χάβερτς στο 89', η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ και... απάντησε σε όσα γίνονται εκτός των τεσσάρων γραμμών. «Τρελό» ματς στο Elland Road και νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 για τη Λιντς απέναντι στη Νόριτς!

Με ένα… μαγικό γκολ του Κάι Χάβερτς στο 89′, η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ και… απάντησε σε όσα γίνονται εκτός των τεσσάρων γραμμών. «Τρελό» ματς στο Elland Road και νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 για τη Λιντς απέναντι στη Νόριτς!

Τσέλσι – Νιούκαστλ 1-0

Νίκη και απαντήσεις σε όλα όσα γίνονται εκτός των τεσσάρων γραμμών για την Τσέλσι. Σε ένα παιχνίδι που έγινε στη σκιά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και όλων των κυρώσεων που έχουν… χτυπήσει και την Τσέλσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπόρεσε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα των ποδοσφαιριστών.

Με ένα υπέροχο γκολ του Κάι Χάβερτς στο 89ο λεπτό, οι «μπλε» κατάφεραν να… λυγίσουν τη μαχητική Νιουκάστλ και να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας με 1-0!

Όλη η Αγγλία και η Premier League περίμεναν τις αντιδράσεις από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για τα όσα συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών και φυσιολογικά τα… φώτα ήταν στραμμένα εκεί.

Η Τσέλσι φάνηκε επηρεασμένη, την ώρα που η Νιούκαστλ έπαιζε την… τέλεια άμυνα. Δύο στιγμές μαγείας ωστόσο ήταν αρκετές για τους «μπλε» του Λονδίνου.

Φοβερή μπαλιά του Ζορζίνιο, «μαγικό» κοντρόλ του Χάβερτς και υπέροχο τελείωμα για το 1-0 στο 89ο λεπτό.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλομπά, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Σαρ (78’ Πούλισικ), Καντέ, Ζορζίνιο, Ζιγές, Μάουντ (63’ Κόβατσιτς), Βέρνερ 63’ (Λουκάκου), Χάβερτς

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο (90+2’ Φρέιζερ), Σερ, Λασέλς, Μπερν, Τάργκετ, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Αλμιρόν (69’ Σεν Μαξιμέν), Μέρφι (90+2’ Γκέιλ), Γουντ

Λιντς – Νόριτς 2-1
Νίκη… χρυσάφι για τη Λιντς στο Elland Road. Σε ένα «τρελό» παιχνίδι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 94ο λεπτό και πήραν ένα τεράστιο «τρίποντο» που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη μάχη της παραμονής.
Η Λιντς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Ροντρίγκο. Εκεί που όλα έδειχναν ένα… ήρεμο απόγευμα για τη Λιντς, η Νόριτς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό με τον ΜακΛιν και να βάλει «φωτιά» στο ματς!
Κι όμως, η Λιντς βρήκε buzzer beater! Ο Γκέλχαρστ σκόραρε στο 94ο λεπτό και η Λιντς επικράτησε με 2-1, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο»!

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στράουκ, Γιορέντε, Φόρσοου, Κλιχ (90+2’ Γκέλχαρντ), Ραφίνια, Τζέιμς, Ροδρίγο (60’ Κοχ), Μπάμφορντ (46’ Χάρισον)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Καμπάκ Γκίμπσον, Άαρονς 88’ (Γκίλμουρ), Ουίλιαμς, Λι Μελού, Ρουπ (46’ Νόρμαν), ΜακΛίν, Ράσιτσα, Πούκι, Σάρτζεντ (62’ Ρόου)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 1-2

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 2-1

Έβερτον – Γουλβς 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ