Φουλ για… σεντόνι η Άρσεναλ, νίκησε και τη Λέστερ (2-0, vid)

Φουλ για… σεντόνι η Άρσεναλ, νίκησε και τη Λέστερ (2-0, vid)

Η Άρσεναλ νίκησε και τη Λέστερ (2-0) και ανέβηκε ξανά στην τετράδα της Premier League.

Ακόμα ένα βήμα τετράδας έκανε η Άρσεναλ! Οι ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα ήταν για άλλη μια φορά σε εκπληκτική κατάσταση, δεν άφησαν περιθώρια στη Λέστερ του Ρότζερς και επικράτησαν εύκολα με 2-0, ανεβαίνοντας και πάλι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα. Ο Πάρτεϊ πήρε την πάσα από τον Μαρτινέλι και εκτέλεσε τον Σμάιχελ για το 1-0 στο 11ο λεπτό.

Η Άρσεναλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση. Σκόρερ ο Λακαζέτ στο 59ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, με τον Γάλλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα.

Έτσι, η Άρσεναλ ανέβηκε και πάλι στην 4η θέση της Premier League, αφήνοντας στην 5η θέση με έναν βαθμό λιγότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα έχει και τρία παιχνίδια περισσότερα!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σέντρικ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα, Παρτέι, Σακά (85′ Πεπέ), Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (77’ Σμιθ Ρόυ), Λακαζέτ (89′ Ενκετιά).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας (61’ Τζάστιν), Ολμπράιτον, Μεντί (61’ Εντιντί), Μάντισον, Μπαρνς, Ντιούσμπερι Χολ, Ιεανάτσο (74’ Ντάκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ