Νέβιλ: «Να γκρεμιστεί το Ολντ Τράφορντ»

Νέβιλ: «Να γκρεμιστεί το Ολντ Τράφορντ»

Ο Γκάρι Νέβιλ τάχθηκε υπέρ της κατεδάφισης του Όλντ Τράφορντ, ώστε στη θέση του να ανεγερθεί το νέο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το «Όλντ Τράφορντ», το σημερινό γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά πάνω από ένα αιώνα ζωής από τότε του χτίστηκε και έκτοτε έχουν γίνει αρκετές ανακαινίσεις και επεκτάσεις, όμως  πλέον φαίνεται πως η ώρα οι κόκκινοι διάβολοι να αποκτήσουν ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, πήρε σαφή θέση επάνω στο συγκεκριμένο θέμα και όπως ανέφερε θα πρέπει να γήπεδο να κατεδαφιστεί στη θέση του να χτιστεί ένα νέο ολοκαίνουργιο γήπεδο και όχι να γίνει ακόμα μια ανακαίνιση όπως τόσες φορές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νέβιλ στην αγγλική τηλεόραση: 

Ακούγεται ότι μπορεί να χτιστεί από την αρχή το Ολντ Τράφορντ και ζήτησαν τη γνώμη μου. Πιστεύω πως θα ήταν σωστό να γκρεμιστεί και να γίνει ένα ολοκαίνουριο γήπεδο. Θα ήταν προτιμότερο από το να κάνουν πάλι έργα στο υπάρχον. Είναι ώρα να αναγερθεί ένα νέο, καλύτερο, σούπερ γήπεδο. Θεωρώ πως ένα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει πάντα να είναι καινοτόμα σε ό,τι αφορά στο γήπεδό της. Να έχει το καλύτερο, με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις. Σε αυτόν τον τομέα έχουν μείνει πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ