Κλοπ: «Μάλλον θα παίξει με Άρσεναλ ο Σαλάχ, εκτός οι Μίλνερ και Τσιμίκας»

Κλοπ: «Μάλλον θα παίξει με Άρσεναλ ο Σαλάχ, εκτός οι Μίλνερ και Τσιμίκας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ ανέφερε πως ο Σαλάχ πιθανότητα θα αγωνιστεί, ωστόσο οριστικά εκτός θα είναι οι Μίλνερ και Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αύριο (16/3, 22:15) εκτός έδρας την Άρσεναλ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League και αυτό το ματς για τους Reds είναι καθοριστικής σημασίας.

Έτσι με νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ πλησιάζουν στον ένα βαθμό την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έβαλε φωτιά στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί ο Σαλάχ, ο οποίος είχε γίνε αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στη Μπράιτον, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί μέχρι τώρα. Επιπλέον, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως εκτός αποστολής οριστικά θα είναι οι Μίλνερ και Τσιμίκας, καθώς είναι άρρωστοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ: 

«Ο Μο είναι σκληρό καρύδι, είχε ένα χτύπημα και σταθήκαμε αρκετά τυχεροί με αυτό. Το πόδι του ήταν πρησμένο κι ήταν κάτι επώδυνο, ωστόσο χτες είχε υποχωρήσει κάπως το πρήξιμο και η ενόχληση».

«Ενημερώθηκα πριν την προπόνηση ότι ο Σαλάχ είναι σε θέση να προπονηθεί και θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση του. Ο Κονατέ είναι καλά πλέον, αντίθετα ο Μίλνερ και ο Κώστας είναι άρρωστοι και είναι εκτός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ