Αμερικανοί επενδυτές ετοιμάζουν πρόταση για την αγορά της Τσέλσι

Αμερικανοί επενδυτές ετοιμάζουν πρόταση για την αγορά της Τσέλσι

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, Αμερικανοί επενδυτές είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την εξαγορά της Τσέλσι.

Η οικογένεια Ρίκετς, ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς, και ο ιδρυτής της επενδυτικής εταιρείας Citadel, Κεν Γκρίφιν, καταστρώνουν από κοινού πλάνο για την εξαγορά της Τσέλσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το «Sky News».

Ο αγγλικός σύλλογος έχει τεθεί ουσιαστικά υπό τον έλεγχο της βρετανικής κυβέρνησης, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη του, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς ειδικής άδειας και με πολλούς περιορισμούς στην καθημερινή δραστηριότητά της, ενώ η βρετανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένη να συζητήσει προτάσεις εξαγοράς του συλλόγου, υπό την προϋπόθεση ότι ο Ρώσος μειγστάνας δεν πρόκειται να επωφεληθεί οικονομικά από αυτήν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, η οικογένεια Ρίκετς και ο Κεν Γκρίφιν (μετέχει μεμονωμένα στο εγχείρημα και όχι μέσω της εταιρείας του) έχουν ήδη συστήσει ένα επενδυτικό σχήμα και ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ