Το τεράστιο ποσό που θέλει η Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

Το τεράστιο ποσό που θέλει η Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

Ο Ντέκλαν Ράις είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στην Premier League και η Γουέστ Χαμ ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα για να τον πουλήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά έως τώρα δεν έχουν κάνει κίνηση προς τη διοίκηση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματα του από τα «σφυριά».

Επίσης η Τσέλσι κινείται για την απόκτηση του και η διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει. Πάντως σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, η ομάδα του Λονδίνου όρισε την τιμή για την παραχώρηση του διεθνή άσου στον… ουρανό, καθώς ξεκαθάρισε πως, αν κάποια ομάδα θέλει να τον διεκδικήσει, τότε θα πρέπει να ξέρει πως το κασέ του ξεπερνά τα 150 εκατ. λίρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ