Αναμονή τέλος – Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Τσέλσι

Αναμονή τέλος – Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Τσέλσι

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει η επιλογή των τριών «εκλεκτών» υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο για την ιδιοκτησία της Τσέλσι.

Η μεγάλη ώρα για την Τσέλσι φαίνεται πως έφτασε. Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες γεμάτες με προβλήματα, η Τσέλσι ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια και να περάσει σε νέα εποχώ, λέγοντας «αντίο» στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» θα έχουν άμεσες εξελίξεις για την πώληση του συλλόγου ακόμα και σήμερα! Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι υποψήφιοι αγοραστές που έχουν καταθέσει τις επίσημες προτάσεις για την αγορά της Τσέλσι, θα μάθουν σήμερα εάν έχουν περάσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και η Καταλίνα Κιμ, η οποία θα βάλει… πλάτες στον Νικ Κάντι για την αγορά της Τσέλσι, έχοντας βάλει στο… κόλπο και έναν νοτιοκορεάτικο όμιλο με περιουσία 800 δισ. ευρώ.

Όπως προκύπτει, οι «εκλεκτοί» θα είναι τρεις, με το δίδυμο Μπόελι-Βις, την Καταλίνα με τον Κάντι και την οικογένεια Ρίκετς να είναι τα φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ