Η αποκάλυψη του Ρούνεϊ: «Έστειλα τον Σερ Άλεξ στον διάολο όταν μου είπε να πάω στη Γιουνάιτεντ»

Η αποκάλυψη του Ρούνεϊ: «Έστειλα τον Σερ Άλεξ στον διάολο όταν μου είπε να πάω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε μια αξιοζήλευτη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως η πρώτη επαφή του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν τουλάχιστον επεισοδιακή.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε όλα όσα έγιναν τη μέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον κάλεσε για να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συνέντευξή του στη «Sun», ο νυν τεχνικός της Ντέρμπι αναφέρθηκε στη μέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον προσέγγισε (ως πιτσιρικά τότε) για να μετακινηθεί στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προσπάθησε να με υπογράψει όταν ήμουν 14 ετών. Μιλούσα στο τηλέφωνο με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, οι οποίοι μου είπαν: «Ο Άλεξ είναι στο τηλέφωνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να σε υπογράψει» μου είπαν κι εγώ απάντησα «Πες του να πάει στο διάολο. Θέλω να παίξω για την Έβερτον»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια των λεγομένων του ο Ρούνεϊ, ο οποίος εντάχτηκε στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το 2004 κι αφού πρώτα το 2002 είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League πρόσθεσε τα εξής:

«Όσο περνούσε ο καιρός ήξερα ότι έπρεπε να παίξω για τον Άλεξ Φέργκιουσον. Ήταν ο λόγος που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ