Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 3-0: Πίκρανε ξανά τους «κανονιέρηδες» ο Βιεϊρά

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 3-0: Πίκρανε ξανά τους «κανονιέρηδες» ο Βιεϊρά

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Πατρίκ Βιεϊρά έκανε ζημιά στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής καθώς η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε με 3-0 την Άρσεναλ που παραμένει όμως σε τροχιά τετράδας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ένα γκολ του Λακαζέτ στις καθυστερήσεις είχε σώσει την Άρσεναλ (2-2) από την ήττα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Στο ματς του «Selhurst Park» όμως, ο Πατρίκ Βιεϊρά «φαρμάκωσε» για τα καλά την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία ως ποδοσφαιριστής καθώς οι «Αετοί» επικράτησαν με 3-0 των «κανονιέρηδων», οι οποίοι παραμένουν ωστόσο στην τέταρτη θέση σε ισοβαθμία με την Τότεναμ, από την οποία έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του ματς, αλλά η Πάλας βρήκε το γκολ. Στο 16′ ο Γκάλαχερ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Αντερσεν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ματετά από κοντά με τη δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24′ ήρθε και το 2-0 με τον Αντερσεν και πάλι να δίνει ασίστ με μπαλιά πίσω από τη σέντρα και τον Αγιού να υποδέχεται όμορφα την μπάλα ανάμεσα στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και να σκοράρει με ωραίο τελείωμα.

Σμιθ-Ρόου και Έντεγκααρντ δεν κατάφεραν να ξαναβάλουν την Άρσεναλ στο ματς χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες και στο 73′ ο Ζαχά με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παρτέι, έκανε και το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Κλάιν, Άντερσεν, Μίτσελ, Γκουέχι, Γκάλαχερ, Κουγιατέ (80’Μιλιβόγεβιτς), Σλουπ, Αγιού (76’Έντουαρντς), Ματετά (69’ΜακΆρθουρ), Ζαχά.

Αρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Ταβάρες (46’Μαρτινέλι), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Σοάρες (66’Ενκέτια), Τζάκα, Παρτέι (76’Λοκόνγκα), Σμιθ-Ρόου, Έντεγκααρντ, Σάκα, Λακαζέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ