Χάαλαντ: Είπε «όχι» στα 28 εκατ. της Μάντσεστερ Σιτι

Χάαλαντ: Είπε «όχι» στα 28 εκατ. της Μάντσεστερ Σιτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πρώτη την κίνηση της για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο ο Νορβηγός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Πολιτών.

O Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το μήλον της Έριδος για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και μπορεί το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024 η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει από τώρα με στόχο να έχει μεγαλύτερο κέρδος από μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις ομάδες που προσέγγισε τον Έρλινγκ Χάαλαντ για τον αποκτήσει και να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή αλλά φαίνεται πως ο Νορβηγός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Πολιτών, η οποία αγγίζει τα 28 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η ισπανική «Sport» Σίτι κατέθεσε την πρόταση της στον Έρλινγκ Χάαλντ για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 28 εκατομμύρια ευρώ, αλλά φαίνεται πως πήραν αρνητική απάντηση, με τους Ισπανούς να θεωρούν πως αυτή η κίνηση έχει να κάνει με το γεγονός πως θέλει να παίξει στην La Liga.

Πάντως τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα, παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Νορβηγού επιθετικού, με τους Μαδριλένους να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον Χάαλαντ, ενώ η Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων της φαίνεται να δυσκολεύεται να φτάσει σε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Το σίγουρο είναι η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά δεν θα αφήσει την προσπάθεια της για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλντ και αναμένεται να επιστρέψει με νέα μεγαλύτερη οικονομική πρόταση με στόχο να πείσει τον Νορβηγό επιθετικό να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ