Νιούκαστλ – Γουλβς 1-0

Νιούκαστλ – Γουλβς 1-0

Η Νιούκαστλ νίκησε με 1-0 τη Γουλβς εντός έδρας με γκολ του Γουντ και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση παραμονή στην Premier League.

Τεράστια νίκη για τη Νιουκαστλ που επικράτησε με 1-0 της Γουλβς και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι καρακάξες, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Premier League καθάρισαν, με τον Κρις Γουντ να νικάει από τα έντεκα βήματα τον Ζοζέ Σα σε ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πορτογάλος γκολκίπερ ο οποίος «τρελάθηκε» μόλις σφυρίχτηκε η παράβαση.

Ο ίδιος παίκτης είχε πετύχει γκολ και στο 23′ αλλά το VAR έδειξε οφσάιντ, ενώ γενικότερα η Νιουκάστλ ήταν πολύ καλύτερη και είχε τις φάσεις για να πάρει μια πιο άνετη νίκη.

Η Γουλβς που δεν είχε απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο έχοντας μόλις δύο τελικές εκ των οποίων καμία στην εστία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 79′ με σουτ του Φάμπιο Σίλβα αλλά ο Ντουμπράβκα με εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.

Πλέον η Νιούκαστλ μοιάζει να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή αφού ανέβηκε στην 14η θέση και τους 34 βαθμούς, ούσα 10 βαθμούς πάνω από την Μπέρνλι που είναι στη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η Γουλβς έμεινε στους 49 βαθμούς και στη 8η θέση, όμως είναι πίσω 3 βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σερ, Μπερν, Τάργκετ, Γκιμαράες, Σέλβι, Ζοέλιντον, Φρέιζερ (13’Αλμιρόν), Γουν, Σεντ Μαξιμέν (94’Μέρφι).

Γουλβς: Σα, Κίλμαν, Κόαντι, Μπολί, Μαρσάλ (86’Νούρι), Μοουτίνιο, Καντλ, Τζόνι, Χουάνγκ (78’Νέτο), Σίλβα, Τρινκάο (78’Κάμπελ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ