Ούτε η Σίτι, ούτε η Λίβερπουλ: Ποια είναι η ομάδα της Premier League με τα περισσότερα γκολ μέσα στο 2022 (pic)

Ούτε η Σίτι, ούτε η Λίβερπουλ: Ποια είναι η ομάδα της Premier League με τα περισσότερα γκολ μέσα στο 2022 (pic)

Κι όμως, ούτε η υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά ούτε η μηχανή του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχουν τα περισσότερα γκολ μέσα στο 2022 στην Premier League.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν στην Premier League πλησιάζει, καθώς απομένουν σχεδόν 24 ώρες για τη ματσάρα του «Έτιχαντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότατα θα κρίνει και τον φετινό τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς αυτή τη στιγμή η διαφορά των δυο ομάδων είναι στον πόντο.

Πολλοί θα περίμεναν μάλιστα πως οι συγκεκριμένες δυο ομάδες είναι αυτές που σκοράρουν τα περισσότερα γκολ στην Premier League μέσα στο 2022. Κι όμως, καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στην κορυφή!

Η Λίβερπουλ είναι στη 2η θέση της λίστας με 27 γκολ μέσα στο 2022, με τη Σίτι από την πλευρά της να βρίσκεται αρκετά πιο κάτω, στην 4η θέση με 19 γκολ.

Στην πρώτη θέση λοιπόν είναι η Τότεναμ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντρ έχει σκοράρει 30 γκολ μέσα στο 2022 και είναι η ομάδα της Premier League με τα περισσότερα τέρματα σε αυτό το έτος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ