Φερναντίνιο: Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από εννέα χρόνια

Φερναντίνιο: Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από εννέα χρόνια

Έπειτα από εννέα χρόνια επιτυχημένης πορείας ο Βραζιλιάνος μέσος ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι.

Υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Με την ηρεμία του και τις ηγετικές του ικανότητες, αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες στην τελευταία επιτυχημένη δεκαετία των «πολιτών».

Φυσικά ο λόγος για τον Φερναντίνιο, ο οποίος έκανε γνωστό πως έπειτα από εννέα χρόνια επιτυχημένης πορείας στον αγγλικό σύλλογο, το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως έκανε γνωστό ο βετεράνος μέσος επιθυμία του πια, είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του την Βραζιλία, ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Βέβαια, όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καλώντας με αυτόν τον τρόπο ομάδες από την Βραζιλία να τον προσεγγίσουν για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

«Θέλω να συνεχίζω να παίζω. Θα επιστρέψω στη Βραζιλία, σίγουρα. Το έχω αποφασίσει με την οικογένειά μου, είναι το πιο σημαντικό για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ