Τρομερός Κριστιάνο καθάρισε για τη Γιουνάιτεντ (3-2) – Έχασε από τη Σαουθάμπτον η Άρσεναλ (1-0)

Τρομερός Κριστιάνο καθάρισε για τη Γιουνάιτεντ (3-2) – Έχασε από τη Σαουθάμπτον η Άρσεναλ (1-0)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Νόριτς με σκορ 3-2. Την ίδια ώρα με νίκες προχώρησαν Σαουθάμπτον και Μπρέντφορντ κόντρα σε Άρσεναλ και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νόριτς, αφού σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στη νίκη με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός άνοιξε νωρίς το σκορ καθώς στο 7′ έκανε το 1-0 έπειτα από ασίστ του Ελάνγκα, ενώ στο 32ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα του, αλλά και της ομάδας του ύστερα από την τελική πάσα του Τέλες. Τα «καναρίνια» κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 λίγο πριν το ημίχρονο με τον Ντάουελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Νόριτς ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, καθώς οι ρόλοι ανάμεσα σε Πούκι και Ντάουελ αντιστράφηκαν, με τον Φινλανδό φορ να σκοράρει αυτή τη φορά στο 52′ φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα για το 2-2. Ο Κριστιάνο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 76′ σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-2.

Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 1-0

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ, παραμένοντας έτσι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, την ίδια στιγμή που οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να μείνουν πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη για την Ευρώπη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Γιαν Μπεντνάρεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 44′, έπειτα από την ασίστ του Μοχάμεντ Ελιουνούσι.

Γουότφορντ-Μπρέντφορντ 1-2

Ένα τρομερό φινάλε επεφύλασσε ο αγώνας της Γουότφορντ με την Μπρέντφορντ καθώς οι «σφήγκες» κατάφεραν να περάσουν από το «Vicarage Road» με σκορ 2-1 χάρη στο τέρμα του Πόντους Γιάνσον στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς.

Αρχικά, η Μπρέντοφορντ είχε προηγηθεί με τον Κρίστιαν Νόργκααρντ στο 15ο λεπτό για το 1-0, ενώ στο δεύτερο μέρος, ο Εμάνουελ Ντένις έφερε την αναμέτρηση σε ισορροπία κάνοντας το 1-1 στο 54′, για να έρθει ο Γιάνσον και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ