Λακαζέτ: «Συζητώ με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοικτός σε προτάσεις»

Λακαζέτ: «Συζητώ με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοικτός σε προτάσεις»

Το συμβόλαιο του Λακαζέτ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο Γάλλος επιθετικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις.

Το συμβόλαιο του Αλεξάντρ Λακαζέτ με την Αρσεναλ, λήγει στις 30 Ιουνίου και από εκείνη την ημέρα, ο Γάλλος επιθετικός, θα είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο 30χρονος άσος, μίλησε στο «Canal Football Club», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να σέβεσαι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι και τους συνεργάτες σου. Εκτιμώ την παρουσία μου εδώ, εκτιμώ τους φιλάθλους και για εμένα, είναι ένας τρόπος να τους επιστρέψω τον σεβασμό και την στοργή που έχουμε μεταξύ μας.

Θέλω να αφήσω μια καλή εικόνα στον σύλλογο. Εάν εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Champions League, όπου δεν ήμασταν σχεδόν για πέντε χρόνια, η αποστολή μου θα εκπληρωθεί. Εάν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Άρσεναλ την επόμενη σεζόν; Όλα είναι πιθανά.

Είμαι σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Δεν διέκοψα ποτέ επαφή με την Λιόν από τότε που έφυγα. Προσπαθώ να επιστρέφω στον σύλλογο μία ή δύο φορές το χρόνο για να δω το ιατρικό επιτελείο, γιατί είμαστε πολύ κοντά.

Λοιπόν, ναι, τώρα που στην Λιόν ξέρουν ότι είμαι ελεύθερος, ήθελαν πληροφορίες. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, πέρασε πολύς καιρός που δεν έχω παίξει στο Champions League και μου λείπει. Εξάλλου, τίποτε δεν είναι αδύνατο στην ζωή. Αλλά θα είναι λίγο πιο περίπλοκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ