Βιάλι : «Ο Κόντε περιμένει τη στιγμή που θα φύγει από την Τσέλσι»

Βιάλι : «Ο Κόντε περιμένει τη στιγμή που θα φύγει από την Τσέλσι»

Ο Τζιανλούκα Βιάλι αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Κόντε περιμένει εναγωνίως τη στιγμή που θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Τσέλσι, ενώ μίλησε και για τον επόμενο «σταθμό» του Ιταλού τεχνικού.

Τα πράγματα για την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε πάνε από το κακό στο χειρότερο μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-1, που σχεδόν βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες των πρωταθλητών Αγγλίας για έξοδο στο Champions League.

Η συνεργασία των «μπλε» με τον Ιταλό τεχνικό είναι ουσιαστικά αδύνατο να συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι, καθώς ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τζιανλούκα Βιάλι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι ανέφερε πως ο συμπατριώτης του περιμένει εναγωνίως τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου.

«Ο Κόντε δεν μπορεί να περιμένει να φύγει από την Τσέλσι», δήλωσε στο SkySport Italia, και πρόσθεσε πως: «Δεν μπορεί να δεχθεί πως πωλούν και αγοράζουν ποδοσφαιριστές χωρίς να τον συμβουλεύονται. Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι θέλει έναν προπονητή που θα είναι άνθρωπος του συλλόγου».

Στη συνέχεια ο Βιάλι αναφέρθηκε και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κόντε: «Είτε είναι η εθνική Ιταλίας είτε η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κόντε θα βρει ένα μέρος που θα ξεκινήσει να κερδίζει και πάλι κάτι σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ