Το ball boy του ιστορικού Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα πετάει «φωτιές» με την U18 των reds (pic, vids)

Το ball boy του ιστορικού Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα πετάει «φωτιές» με την U18 των reds (pic, vids)

Είχε δώσει γρήγορα την μπάλα στον Αλεξάντερ Άρνολντ σε εκείνο το επικό ματς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα το 2019. Πλέον ο Όκλεϊ Κανονίερ «τρελαίνει» κόσμο με την εκτελεστική του δεινότητα και ονειρεύεται να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των reds.

Ήταν Μάιος του 2019. Η Λίβερπουλ υποδεχόταν την Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ», έχοντας μια σχεδόν ακατόρθωτη δοκιμασία μπροστά της. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νόου» για να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Κι όμως, οι reds κατάφεραν να βάλουν στα σχοινιά τους «μπλαουγκράνα». Άνοιξαν το σκορ στο ημίχρονο και με δύο γκολ του Βαϊνάλντουμ έφεραν σε απόλυτη ισορροπία το ζευγάρι.

Το γκολ της πρόκρισης «μύριζε» για τους γηπεδούχους. Και τελικά ήρθε, όταν ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έκανε το έξυπνο και γρήγορο κόρνερ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Οριγκί.

4-0 και στον τελικό η Λίβερπουλ. Ωστόσο, σε αυτό το γκολ είχε συμμετοχή και ένας μικρός «ήρωας». Ο λόγος για τον Όκλεϊ Κανονίερ, ο οποίος ήταν ένα από τα ball boys της αναμέτρησης.

Ο Κανονίερ ήταν το μικρό παιδί το οποίο είχε δώσει στον Άνρολντ την μπάλα γρήγορα για να εκτελέσει το κόρνερ. Έτσι, από το… πουθενά, ο πιτσιρικάς βοήθησε την ομάδα του Κλοπ να φτάσει σε μια ιστορική ανατροπή.

Πλέον ωστόσο ο Όκλεϊ Κανονίερ κυνηγάει το δικό του όνειρο. Αγωνίζεται με την U18 της Λίβερπουλ και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Φέτος, με την Κ18 των reds, ο Κανονιέρ μοιάζει με έναν… κανονιέρη, καθώς σκοράρει χωρίς σταματημό, έχοντας ήδη φτάσει τα 40 γκολ μέσα στη σεζόν!

Απολαύστε τον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ