Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Σεβάστηκε τον Ρονάλντο, διέσυρε τη Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Σεβάστηκε τον Ρονάλντο, διέσυρε τη Γιουνάιτεντ

Το «Άνφιλντ» σεβάστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ ωστόσο έκανε... πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε με 4-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League!

Ντέρμπι μόνο για την… ιστορία. Διότι το παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» για την 30η αγωνιστική της Premier League μόνο ντέρμπι δεν ήταν…

Η Λίβερπουλ έπαιξε σαν σε προπόνηση, έκανε… πλάκα στη Γιουνάιτεντ και της επιβλήθηκε άνετα με 4-0, φεύγοντας έτσι από τον αγωνιστικό χώρο με το «τρίποντο» στον πρώτο από τους επτά «τελικούς» που έχει να δώσει για τη μάχη του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο +2 από τους Πολίτες οι «κόκκινοι», έχοντας και έναν αγώνα παραπάνω, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στο «Έτιχαντ». Τραγική η Γιουνάιτεντ που έχασε έδαφος για τη μάχη της τετράδας.

Ανατριχίλα στο 7ο λεπτό με Κριστιάνο Ρονάλντο…

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν στους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Σαντιό Μανέ «έκοψε» την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μια φοβερή κάθετη, ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έδωσε στο… πιάτο την μπάλα στον Λουίς Ντίας και ο Κολομβιανός πλάσαρε εύκολα για το 1-0.

Στο 7ο λεπτό, όλο το «Άνφιλντ» σηκώθηκε και χειροκρότησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πενθεί τον χαμό του νεογέννητου γιου του. Μια συγκλονιστική κίνηση από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων οι οποίοι στήριξαν με αυτόν τον τρόπο τον Πορτογάλο σταρ.

Οι παίκτες του Κλοπ πάντως συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 22ο λεπτό βρήκαν το δεύτερο γκολ. Ο Μανέ ήταν και πάλι ένας εκ των πρωταγωνιστών, καθώς μετά από φοβερή κυκλοφορία των reds, ο Σενεγαλέζος έκανε μια «μυθική» μπαλιά στον Σαλάχ ο οποίος έκανε το 2-0 εύκολα και απλά…

Η εικόνα της Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» ήταν τόσο τραγική που χρειάστηκε 55 λεπτά για να κάνει το πρώτο της σουτ εντός εστίας, το οποίο ο Άλισον μπλόκαρε με σχετική άνεση…

Στην πρώτη φάση που πάτησε το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ έβαλε… ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα της Γιουνάιτεντ. Ο Ρόμπερτσον πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έδωσε στον Ντιάς, εκείνος στον Μανέ και ο Σενεγαλέζος πλάσαρε άψογα για το 3-0 στο 68ο λεπτό.

Οι reds βρήκαν ακόμα ένα γκολ πριν από την ολοκλήρωση, με τον Σαλάχ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι που παίζει αύριο εντός έδρας με την Μπράιτον η Λίβερπουλ.

Στο -3 από την 4η Τότεναμ και μάλιστα με ματς περισσότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση…

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Χέντερσον, Φαμπίνιο (86’ Μίλνερ), Τιάγκο (80’ Κεϊτά), Σαλάχ, Μανέ, Ντίαζ (70’ Ζότα).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Νταλότ, Τζόουνς (46’ Σάντσο), Μάτιτς, Ράσφορντ, Πογκμπά (10’ Λίνγκαρντ), Φερνάντες, Ελάνγκα (84’ Μέιμπρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ