Τσέλσι – Άρσεναλ 2-4: «Άλωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Άρσεναλ και έπιασε τετράδα

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-4: «Άλωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Άρσεναλ και έπιασε τετράδα

Σε ένα «τρελό» παιχνίδι, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-2 της Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έπιασε την Τότεναμ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μόνο στην Premier League αυτά! Τι και αν η Άρσεναλ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Σαουθάμπτον;

Τι και αν η Τσέλσι από την άλλη ερχόταν από τη μεγάλη της πρόκριση στον τελικό του FA Cup. Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου αναδείχθηκε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Σε ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια του 2022, η Άρσεναλ κατάφερε να επικρατήσει της Τσέλσι με 4-2 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της τετράδας!

Στην 4η θέση με 57 βαθμούς, μαζί με την Τότεναμ οι «κανονιέρηδες» του Αρτέτα που θα υποδεχτούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς».

Μόλις στο 13ο λεπτό κατάφερε η Άρσεναλ να προηγηθεί στο παιχνίδι. Ο Κρίστενσεν έκανε τραγικό λάθος, ο Ενκέτια το εκμεταλλεύτηκε και αφού νίκησε και τον Μεντί έκανε το 1-0.

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της Τσέλσι. Ο Βέρνερ έκανε το σουτ στο 17ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Χόλντινγκ και κατέληξε στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ για το 1-1.

Η Άρσεναλ ωστόσο κατάφερε να βρει και άλλο γκολ, με τον Σμιθ Ρόου να της δίνει ξανά το προβάδισμα στο 27ο λεπτό.

Οι «μπλε» έφεραν το ματς και πάλι στην απόλυτη ισορροπία άμεσα, όταν ο Αθπιλικουέτα έκανε το 2-2 στο 32ο λεπτό.

Το νέο τραγικό λάθος των γηπεδούχων έφερε το 3-2 της Άρσεναλ στο 57ο λεπτό με τον Ενκέτια, ενώ στο τέλος ο Σακά διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από το σημείο του πέναλτι.

Τσέλσι: Μεντί, Αλόνσο (79’ Ζιγές), Κρίστενσεν (46’ Τιάγκο Σίλβα), Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Σαρ, Καντέ, Λόφτους Τσικ, Βέρνερ Λουκάκου (60’ Χάβερτς)

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Χόλντινγκ, Γουάιτ, Σακά (90+5′ Λακαζέτ), Σμιθ Ρόου (75’ Σέντρικ), Τζάκα,  Όντεγκααρντ, Ελνένι, Ενκετιά (70’ Μαρτινέλι)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: 

Έβερτον – Λέστερ 1-1

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 1-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ