Πογκμπά: Τέλος η σεζόν, ίσως και η θητεία του στη Γιουνάιτεντ

Πογκμπά: Τέλος η σεζόν, ίσως και η θητεία του στη Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ και ματς κόντρα κόντρα στη Λίβερπουλ ίσως να ήταν και το τελευταίο του, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο Πολ Πογκμπά στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας, όμως λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα αποχώρησε τραυματίας και φαίνεται πως το μυϊκό πρόβλημα που έχει θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα, όπως ανέφερε και ο Ραλφ Ράνγκνικ, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε ότι ο Πογκμπά φαίνεται πως δεν θα προλάβει κάποιο άλλο παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι πολύ πιθανό η ολιγόλεπτη συμμετοχή απέναντι στην Λίβερπουλ να ήταν και η τελευταία της δεύτερης θητείας του στους «κόκκινους διαβόλους».

Κατά την διάρκειας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Πολ Πογκμπά πραγματοποίησε μια αρκετά κακή σεζόν με την φανέλα της Γιουνάιτεντ, καθώς κατάφερε να πετύχει μόνο ένα τέρμα. Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ