Γκουαρντιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου»

Γκουαρντιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τεν Χαγκ, τον νέο προπονητή της Γιουνάιτεντ και μίλησε με τα καλύτερο λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον περνάει στην εποχή του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το προσεχές καλοκαίρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του Ολλανδού τεχνικού, μιας και οι δύο άντρες γνωρίζονται αρκετά καλά.

Πιο συγκεκριμένα την εποχή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ο Ολλανδός τεχνικός βρισκόταν στην δεύτερη ομάδα των Βαυαρών και πλέον από την νέα σεζόν οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι αυτή τη φορά στη Premier League.

Ο Καταλανός τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής πριν από το παιχνίδι με τη Γουότφορντ ανέφερε πως ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ένας κορυφαίος προπονητής και οι ομάδες που δημιουργεί είναι απόλαυση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουαρντιόλα: 

«Συγχαρητήρια στον Έρικ και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας προπονητής κορυφαίου επιπέδου και είναι απόλαυση να παρακολουθείς τις ομάδες του. Δείτε την ομάδα που έχει φτιάξει στον Άγιαξ και θα δείτε τις ικανότητές του».

«Ο Ρόι Χόντσον είναι ένας απίστευτα έμπειρος προπονητής, όταν ήταν την Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζαμε πολύ μεγάλες δυσκολίες απέναντί τους. Επιπλέον, με εξαίρεση τρεις, τέσσερις ή πέντε ομάδες που είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όλες οι άλλες έχουν κάποιους στόχους.

Είτε να κατακτήσουν την Premier League, είτε να προκριθούν στο Champions League ή να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει πως κάθε ματς έχει μεγάλη σημασία από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ