Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο μοναδικός «διασωθέντας» της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics, vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο μοναδικός «διασωθέντας» της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics, vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε και πάλι. Ο Πορτογάλος είναι ο μοναδικός «κόκκινος διάβολος» που μπορεί να να νιώθει υπερήφανος για τον εαυτό του...

Μια κλασική αγωνιστική ήταν αυτή απέναντι στην Τσέλσι για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκινκ ήταν και πάλι απογοητευτική και εάν η Τσέλσι είχε πιο «καθαρό» μυαλό στις τελικές της προσπάθειες, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είχαν γνωρίσει ακόμη μια εύκολη ήττα σε ένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα του big 6.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισε και πάλι το κακό της πρόσωπο. Το «Ολντ Τράφορντ» δεν μπόρεσε να χαρεί την ομάδα του, με το τελικό 1-1 να αφήνει ωστόσο μονάχα τους «κόκκινους διαβόλους» ικανοποιημένους αν και στην ουσία δεν βοηθά καθόλου, από τη στιγμή που η τετράδα έχει τυπικά χαθεί…

Ένας βαθμός τον οποίο «κέρδισε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι για τη Γιουνάιτεντ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ένα κοντρόλ, σουτ και γκολ. Ο Ρονάλντο έκανε και απέναντι στον Μεντί αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από πάρα πολλούς και έτσι έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα του, η οποία δεν άξιζε τίποτα από το παιχνίδι.

Από τα τελευταία 9 γκολ της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, ο Ρονάλντο έχει σκοράρει τα 8, με τον Φρεντ να είναι ο μοναδικός που έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αυτό το διάστημα, πέρα από τον Πορτογάλο σταρ! Παράλληλα και τα 5 τελευταία γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League έχουν μπει από τα πόδια του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει φέτος μέσα στη σεζόν 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 17 να είναι στην Premier League.

Ακόμη και στα 37 του χρόνια, ο Πορτογάλος μοιάζει να βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως μαζί με τον Ντε Χέα, ο οποίος μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν με υπερηφάνεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ