Kicker: «Η Γουέστ Χαμ δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Μαυροπάνο»

Kicker: «Η Γουέστ Χαμ δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Μαυροπάνο»

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με τη φανέλα της Στουτγκάρδης τον έχουν φέρει στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, με τον σύλλογο του Λονδίνου να εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Kicker.

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, βρίσκεται ο Ντίνος Μαυροπάνος. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, Kicker ο αγγλικός σύλλογος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και εμφανίζεται έτοιμος να διαθέσει για να τον αποκτήσει 25 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετακινήθηκε το Ιανουάριο του 2018, από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ σε μια σπουδαία μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος τότε ήταν μόλις 20 χρονών, παραχωρήθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και στη συνέχεια ακολούθησε ο διετής δανεισμός του στη Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Τη φετινή σεζόν ο Μαυροπάνος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου, καταγράφοντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Kicker, σύμμαχος της Γουέστ Χαμ είναι και ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει ξανά στο πρωτάθλημα της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ