Έκλεισε το deal: Στα χέρια των Μπόελι – Βις η Τσέλσι

Έκλεισε το deal: Στα χέρια των Μπόελι – Βις η Τσέλσι

Η πώληση της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως προχωρά στην ολοκλήρωσή της καθώς ο Τοντ Μπόλι βρίσκεται πλέον στις τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του συλλόγου.

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και να αλλάξει χέρια, καθώς όπως όλα δείχνουν η ιδιοκτησία της ομάδας θα περάσει από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο δίδυμο των Τοντ Μπόελι και Χάνσιοργκ Βις, όπως αναφέρουν στην Αγγλία.

Ο Μπόελι είναι η ιδιοκτήτης της ομάδα του μπέιζμπολ, L.A. Dodgers, και είχε καταθέσει εδώ και αρκετό διάστημα την προσφορά του, ώστε να γίνει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου. Πλέον, σύμφωνα και με όσα τονίζει το BBC, οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και το deal θα ολοκληρωθεί με επιτυχία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η προσφορά του ήταν περίπου στις 3,5 δισεκατομμύρια λίρες και παρά την προσπάθεια που έκανε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για να αλλάξει το… τοπίο και να είναι εκείνος ο τελικός νικητής, η υπόθεση δεν προχώρησε και ο Μπόελι θα είναι πλέον το μεγάλο αφεντικό των «μπλε» του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ